Overslaan naar content

Tendermanager

 • Dordrecht, Zuid-Holland
Sales

Functieomschrijving

Wat ga jij doen?

Heb jij al de nodige ervaring in het schrijven van tenders en onderhouden van het netwerk? Dan kun je bij Securitas Technology aan de slag als tendermanager. Bij ons mag jij super trots zijn op ons bedrijf, want wij hebben veel specialistische kennis wat ons uniek maakt binnen de beveiligingstechniek.

Op dit moment doen wij jaarlijks zo’n 15 tenders en dit willen we graag gaan uitbouwen. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig.
Als tendermanager zorg jij dat je warme contacten met bedrijven onderhoud. Hierdoor kun je meedenken over de problemen waar de bedrijven beveiligingsoplossingen voor nodig hebben.


Zodra we een aanvraag binnen krijgen om mee te doen met een tender, of er komt een interessante tender online is het aan jou de taak om deze tender te beoordelen op haalbaarheid. Kunnen wij hierin de juiste oplossing bieden voor de klant? Vaak wordt er in de tender al toegeschreven naar bepaalde producten zonder de benamingen te gebruiken. Het is dus van groot belang dat jouw marktkennis goed is.

Jij beoordeelt of we mee gaan doen met deze tender en stelt vervolgens een team samen voor een brainstormsessie. Afhankelijk van de vraag betrek jij hierin de juiste collega’s. Dit kan alleen binnen Technology zijn, maar het kan ook zijn dat de klant een combinatie van techniek en fysieke beveiliging wil en meldkamerdiensten. Dan sluit jij ook de collega’s van Securitas aan om zo de juiste mensen aan tafel te hebben.
Jij zorgt dus dat dit team gaat nadenken over de beste oplossing voor deze klant. In deze brainstormsessies zoeken we vooral naar de mogelijkheden waarop wij ons kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Wij onderscheiden ons het liefst op kennis en mogelijkheden.

Als er een goede oplossing ligt ga jij de tekst schrijven. Hierin verwachten we van jou dat jij kan schrijven wat de klant wil lezen. Jij hebt 1 kans om het vertrouwen van de klant te winnen en dat is met jouw pakkende tekst.

Belangrijk is dat jij goed het overzicht kunt bewaren. Acties moeten goed opgevolgd worden dus het is belangrijk dat je weet welke informatie je waar kunt halen. Zodra de tender akkoord is heb jij ook weer de warme overdracht met de projectmanager die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het project.

“Ik haal de energie vooral uit het samenwerken met het team. Samen resultaatgericht bezig zijn en alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Met als ultieme beloning het binnenhalen van de tender en deze kunnen overdragen aan de projectafdeling” aldus een collega.


Wat bieden wij?

Werken bij Securitas Technology betekent dat jij onderdeel wordt van een hecht team waar jouw kennis tot zijn recht komt en zal door ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou het volgende: 

 • Een salaris passend bij jouw ervaringen  
 • De tofste projecten en klanten waar wij de innovatiefste producten installeren   
 • Ben jij nog niet klaar met leren? Dan helpen wij jou graag daarbij dmv cursussen en programma's om nu en in de toekomst vol vertrouwen er tegenaan te kunnen gaan 
 • Pensioenregeling 
 • Een jaarcontract met de bedoeling deze om te zetten naar een vast dienstverband  
 • Auto, telefoon, laptop van de zaak  
 • Een hecht team waar jij vooral jezelf kan zijn en jouw potentie tot zijn recht komt 

Vereisten

Securitas Technology match 

Heb jij een passie voor een veiligere wereld en gemotiveerd om jouw talent hiervoor in te zetten? Dan hebben wij op persoonlijk vlak al een match.  

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij in het bezit bent van:  

 • Ervaring in de beveiligingstechniek, jij weet waar je over praat. 
 • Ondernemend bent ingesteld en verantwoordelijkheid durft te nemen 
 • In het bezit bent van rijbewijs B 
 • Een proactieve houding, jij houdt de markt in de gaten en weet wat er speelt

Meer informatie nodig?  

Voor functie-inhoudelijke informatie en/of solliciteren kun je contact opnemen met Johanneke Swets, Corporate Recruiter via whatsapp of email. Zij zal je graag wat meer over de functie vertellen en hoe het is om je loopbaan te starten bij Securitas Technology. 
  
Bij aanname wordt er altijd een screening uitgevoerd.  
Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst
.  


 • Dordrecht, Zuid-Holland
Sales

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Dordrecht, Zuid-Holland
Sales

Het sollicitatieproces

Kennismaking met recruiter

De recruiter neemt telefonisch contact met jou op om kennis te maken.

1e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met de leidinggevende.

Online assessment

Een online assessment van ongeveer een uur om te testen op persoonlijkheid en cognitie.

2e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het tweede gesprek maak je kennis met een directe collega.

Aanbod

Als we beide een match zien komen wij met een arbeidsvoorwaardenvoorstel.