Overslaan naar content

Kantoorfuncties

Samen bouwen aan een veiligere wereld

Bij Securitas Technology streven we ernaar om vanuit ons kantoor een wereld te creëren die veiliger is voor iedereen. Als marktleider in de beveiligingsindustrie zetten we niet alleen in op geavanceerde technologieën, maar ook op de kracht van ons team. Elke dag werken we samen aan het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van beveiligingsoplossingen die verder gaan dan alleen het veldwerk. Of het nu gaat om het beheren van projecten, het ontwikkelen van software voor toegangscontrolesystemen of het bieden van klantenservice van wereldklasse, onze kantoorprofessionals spelen een cruciale rol in het veilig houden van onze klanten en gemeenschappen.

Als team werken aan een veiligere wereld

Binnen onze teams heerst een dynamiek waarin samenwerking, innovatie en het delen van kennis centraal staan. Wij geloven dat een sterke teamdynamiek essentieel is voor ons succes. Samen maken we het verschil door niet alleen onze technische vaardigheden te benutten, maar ook door het creëren van een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en bijdraagt aan ons gemeenschappelijke doel: een veiligere wereld.

Beveiligingsmonteur

Waarom werken bij Securitas Technology?

Passie voor techniek

Jij wilt het beste voor de klant en werkt mee aan een missie voor een veiligere wereld door jouw passie voor techniek uit te voeren!

Groei & Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt, want daar ben je het beste in, dan zorgen wij er voor dat je er nog beter in wordt!

Innovatie & High-end klanten

Je werkt altijd met de nieuwste technieken bij high-end klanten waardoor elke dag een nieuwe uitdaging is.

Bij Securitas Technology krijg je de kans om te innoveren. Ik voel dat ik een belangrijke bijdrage lever aan de organisatie en onze klanten.

Michel van Vliet
Michel van Vliet

Operationeel Manager

Jouw ontwikkeling, onze toekomst

Wij waarderen jouw ontwikkeling net zo hoog als onze zakelijke doelen. Door te investeren in jouw groei met trainingen en carrièremogelijkheden, zorgen we samen voor vooruitgang in een wereld waar technologie en veiligheid hand in hand gaan.

Draag bij aan onze missie

Ben je klaar om een essentiële bijdrage te leveren aan een wereld waar veiligheid voorop staat? Ontdek de carrièremogelijkheden bij Securitas Technology en word een sleutelspeler in het vormgeven van een veiligere toekomst.

Waar jouw expertise bijdraagt aan een veiligere wereld

Controller Projecten
Hybride
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
ICT Engineer
Hybride
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Projectleider
Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Projectleider
Hybride
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Werkvoorbereider
Hybride
  • Son, Noord-Brabant, Nederland
Werkvoorbereider
Hybride
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Werkvoorbereider
Hybride
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland

Neem contact op met een van onze recruiters