Overslaan naar content

Projectmanagement

Samen bouwen aan een veiligere wereld

Wil je een cruciale rol spelen in het creëren van een veiligere wereld? Bij Securitas Technology zijn we op zoek naar getalenteerde projectmanagers en werkvoorbereiders die ons helpen onze missie te realiseren. In ons team zul je aan het roer staan van maatwerk projecten, waarbij je onze vooruitstrevende beveiligingsoplossingen van concept tot realisatie leidt. Dit is jouw kans om te werken met de nieuwste technologieën en te zorgen voor een naadloze implementatie die onze klanten niet alleen veiligheid biedt, maar ook gemoedsrust.

Sta aan het begin van elk project

Binnen ons dynamische projectmanagementteam word je de spil in een netwerk van professionals. Je werkt samen met experts uit verschillende disciplines, allemaal verenigd door hetzelfde doel: innovatie in de beveiligingsindustrie. Bij ons is geen dag hetzelfde; je krijgt de kans om je vaardigheden uit te breiden, creatieve oplossingen te bedenken en een echte impact te maken. Sluit je aan bij Securitas Technology en draag bij aan een veiligere wereld.

Beveiligingsmonteur

Waarom werken als beveiligingsmonteur bij Securitas Technology?

Passie voor techniek

Jij wilt het beste voor de klant en werkt mee aan een missie voor een veiligere wereld door jouw passie voor techniek uit te voeren!

Groei & Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt, want daar ben je het beste in, dan zorgen wij er voor dat je er nog beter in wordt!

Innovatie & High-end klanten

Je werkt altijd met de nieuwste technieken bij high-end klanten waardoor elke dag een nieuwe uitdaging is.

Een team waarop je kunt bouwen

Ons succes is gebouwd op de kracht van ons team. Een omgeving waar samenwerken, betrokkenheid en vertrouwen meer zijn dan alleen woorden, maar de fundering van onze dagelijkse operaties. Je vindt hier een ondersteunende en respectvolle gemeenschap die samen streeft naar gemeenschappelijke doelen.

Bij Securitas Technology geniet ik van mijn werk; de afwisseling van uitdagingen en successen maakt elke dag boeiend. Deze afwisseling houdt ons gemotiveerd en gedreven. Samengevat ben ik dus lekker bezig met mooie uitdagingen!

Darcy de Wind
Darcy de Wind

Service Area Coordinator

Jouw ontwikkeling, onze toekomst

Wij waarderen jouw ontwikkeling net zo hoog als onze zakelijke doelen. Door te investeren in jouw groei met trainingen en carrièremogelijkheden, zorgen we samen voor vooruitgang in een wereld waar technologie en veiligheid hand in hand gaan.

Draag bij aan onze missie

Ben je klaar om een essentiële bijdrage te leveren aan een wereld waar veiligheid voorop staat? Ontdek de carrièremogelijkheden bij Securitas Technology en word een sleutelspeler in het vormgeven van een veiligere toekomst.

Waar jouw expertise bijdraagt aan een veiligere wereld

Projectleider
Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Projectleider
Hybride
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Servicecoördinator
Op locatie
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Werkvoorbereider
Hybride
  • Son, Noord-Brabant, Nederland
Werkvoorbereider
Hybride
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Werkvoorbereider
Hybride
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland

Neem contact op met een van onze recruiters