Overslaan naar content

Sales

Samen bouwen aan een veiligere wereld

Bij Securitas Technology begrijpen we dat de weg naar een veiligere wereld begint bij de relaties die we opbouwen. Ons sales team staat in de frontlinie van deze missie, door nauw samen te werken met klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben en hen te voorzien van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Als marktleider in de beveiligingsindustrie vertrouwen we op de expertise en het enthousiasme van ons sales team om geavanceerde technologie en diepgaande kennis te koppelen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Het salesteam bij Securitas Technology

Binnen ons sales team heerst een dynamische sfeer waar teamwerk en gedeelde successen centraal staan. We moedigen open communicatie, het delen van best practices en ondersteuning van elkaar aan, omdat we geloven dat samenwerking leidt tot de meest effectieve beveiligingsoplossingen voor onze klanten. Ons sales team speelt niet alleen een cruciale rol in het behalen van onze bedrijfsdoelen, maar draagt ook bij aan het realiseren van onze visie op een veiligere wereld.

Beveiligingsmonteur

Waarom werken als beveiligingsmonteur bij Securitas Technology?

Passie voor techniek

Jij wilt het beste voor de klant en werkt mee aan een missie voor een veiligere wereld door jouw passie voor techniek uit te voeren!

Groei & Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt, want daar ben je het beste in, dan zorgen wij er voor dat je er nog beter in wordt!

Innovatie & High-end klanten

Je werkt altijd met de nieuwste technieken en high-end klanten waardoor elke dag een nieuwe uitdaging is.

Een team waarop je kunt bouwen

Ons succes is gebouwd op de kracht van ons team. Een omgeving waar samenwerken, betrokkenheid en vertrouwen meer zijn dan alleen woorden, maar de fundering van onze dagelijkse operaties. Je vindt hier een ondersteunende en respectvolle gemeenschap die samen streeft naar gemeenschappelijke doelen.

Dit voelt als de Champions League van de beveiligingstechniek.

Nick van der Ploeg

Accountmanager

Jouw ontwikkeling, onze toekomst

Wij waarderen jouw ontwikkeling net zo hoog als onze zakelijke doelen. Door te investeren in jouw groei met trainingen en carrièremogelijkheden, zorgen we samen voor vooruitgang in een wereld waar technologie en veiligheid hand in hand gaan.

Draag bij aan onze missie

Ben je klaar om een essentiële bijdrage te leveren aan een wereld waar veiligheid voorop staat? Ontdek de carrièremogelijkheden bij Securitas Technology en word een sleutelspeler in het vormgeven van een veiligere toekomst.

Waar jouw expertise bijdraagt aan een veiligere wereld

Sales Engineer
Hybride
  • Son, Noord-Brabant, Nederland
Sales Engineer
Hybride
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Senior Accountmanager
Hybride
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Systeemarchitect
Hybride
  • Son, Noord-Brabant, Nederland
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
+2 meer
Tendermanager
Hybride
  • Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland

Neem contact op met een van onze recruiters