Overslaan naar content

Senior Accountmanager

 • Dordrecht, Zuid-Holland
Sales

Functieomschrijving

Wat jij gaat doen? 

Ben jij op zoek naar lange relaties met jouw klanten? En is het voor jou een sport om op de hoogte te zijn van de laatste snufjes op beveiligingsgebied? Dan kun je bij ons als senior accountmanager aan de slag waarin jij niet aan standaard verkoop doet maar juist een meerwaarde kan bieden aan de klanten.


Jij bent als senior accountmanager druk met een kleine selectie keyaccounts, dit zijn onze grote en complexe klanten en prospects. In deze functie ben jij een vraagbaak voor de klant, maar ook voor jouw andere collega’s van sales.

Wij willen altijd graag een partner zijn van de klant. In zo’n partnership met onze klant weten wij het verschil te maken met onze kennis en technieken. Hierin gaat het niet altijd om geld maar vooral om de beste oplossingen en adviezen.

Binnen de large accounts is het van belang dat er periodieke klantafspraken gemaakt worden om de nieuwste beveiligingstechnieken van de markt door te spreken. Jij zorgt dus ook dat je actief deze marktkennis op niveau houdt. Deze gesprekken zijn wisselend per klant op locatie of online.


Jij gaat de klant informeren zodat jij vervolgens kan ontzorgen en helpen. Dit is wat klanten graag willen.

Verder werk jij nauw samen met jouw collega’s van projecten die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het project. Dit betekent dat jij een goede overdracht en samenwerking hebt met de betreffende projectleider om samen het beste resultaat te behalen voor de klant.


“Wij hebben hier een hoog level kennis en expertise binnen de beveiligingstechniek, ik weet zeker dat wij een vormportfolio hebben wat zo breed en uniek is dat je dit echt niet elders gaat vinden.” Aldus Karel de Haas, één van jouw nieuwe collega’s.


Jouw passie, onze technologie: samen voor een veiligere wereld.  

Bij Securitas Technology staan we achter de missie van een veilige wereld, en dit is een missie waar onze collega's trots op zijn. Wij omarmen uitdagingen en werken met toonaangevende klanten, waardoor ons werk altijd in beweging is en een voortdurende bron van leren en groeien vormt. Hier komt jouw kennis volledig tot zijn recht. 

Securitas Technology werkt met slimme technologieën, zoals slimme camera’s, sensoren, drones en naadloze dataverbindingen die dreigingen in real-time opspeuren. Dagelijks zul jij bezig zijn om de beste beveiligingsoplossingen neer te zetten met deze technieken.     

Vereisten

Wat bieden wij? 

Werken bij Securitas Technology betekent dat jij onderdeel wordt van een hecht team waar jouw kennis tot zijn recht komt en zal door ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou het volgende: 

 • Een salaris passend bij jouw ervaringen 
 • De tofste projecten en klanten waar wij de innovatiefste producten installeren  
 • Ben jij nog niet klaar met leren? Dan helpen wij jou graag daarbij d.m.v. cursussen en programma's om nu en in de toekomst vol vertrouwen er tegenaan te kunnen gaan
 • Pensioenregeling
 • Een jaarcontract met de bedoeling deze om te zetten naar een vast dienstverband 
 • Auto, telefoon, laptop van de zaak 
 • Een hecht team waar jij vooral jezelf kan zijn en jouw potentie tot zijn recht komt
 •  Een passende bonusregeling om successen gezamenlijk te vieren

Securitas Technology match 

Heb jij een passie voor een veiligere wereld en gemotiveerd om jouw talent hiervoor in te zetten? Dan hebben wij op persoonlijk vlak al een match.  

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij in het bezit bent van:  

 • Ervaring in de beveiligingstechniek, jij weet waar je over praat
 • Ondernemend bent ingesteld en verantwoordelijkheid durft te nemen
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Een proactieve houding, jij stapt op de klanten af maar weet ook de rust te bewaren in drukke situaties

Meer informatie nodig?

Voor functie-inhoudelijke informatie en/of solliciteren kun je contact opnemen met Johanneke Swets, Corporate Recruiter via whatsapp of email. Zij zal je graag wat meer over de functie vertellen en hoe het is om je loopbaan te starten bij Securitas Technology. 

Bij aanname wordt er altijd een screening uitgevoerd.
Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

 • Dordrecht, Zuid-Holland
Sales

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Dordrecht, Zuid-Holland
Sales

Het sollicitatieproces

Kennismaking met recruiter

De recruiter neemt telefonisch contact met jou op om kennis te maken.

1e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met de leidinggevende.

Online assessment

Een online assessment van ongeveer een uur om te testen op persoonlijkheid en cognitie.

2e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het tweede gesprek maak je kennis met een directe collega.

Aanbod

Als we beide een match zien komen wij met een arbeidsvoorwaardenvoorstel.