Overslaan naar content

Field Engineer

Samen bouwen aan een veiligere wereld

Bij Securitas Technology zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen en implementeren van beveiligingsoplossingen die de wereld veiliger maken. Als marktleider in de beveiligingsindustrie combineren we geavanceerde technologie met diepgaande expertise om klanten te beschermen tegen diverse dreigingen. Van CCTV-systemen tot toegangscontrole en alarmsystemen, we leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.

Werken in het projectteam bij Securitas Technology

Als Field Engineer ben je de spil in ons technische projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het installeren en programmeren van de beveiligingssystemen op locatie bij onze klanten. Samen met een vast projectteam van Projectleider, werkvoorbereider en verschillende monteurs zorg jij ervoor dat onze klanten te allen tijde kunnen vertrouwen op hun beveiligingsinfrastructuur. Met jouw technische expertise en klantgerichte aanpak draag je bij aan de missie van Securitas Technology om de wereld veiliger te maken.

Field Engineer

Een team waarop je kunt bouwen

Je zult voornamelijk in een vast projectteam je opdrachten gaan uitvoeren. Samen met een projectleider, een werkvoorbereider en verschillende monteurs zijn jullie verantwoordelijk voor het tot een groot succes maken van het project. Omdat je in een vast team werkt, weten jullie wat je aan elkaar hebt en waar ieders kracht ligt.

field engineers

Waarom werken als Field Engineer bij Securitas Technology?

Passie voor techniek

Jij wilt het beste voor de klant en werkt mee aan een missie voor een veiligere wereld door jouw passie voor techniek uit te voeren!

Groei & Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt, want daar ben je het beste in, dan zorgen wij er voor dat je er nog beter in wordt!

Innovatie & High-end klanten

Je werkt altijd met de nieuwste technieken bij high-end klanten waardoor elke dag een nieuwe uitdaging is.

De kern van mijn werk is de liefde voor technologie. Het gaat erom samen met klanten tot de beste oplossingen te komen, iets wat elke dag weer inspirerend werkt.

Paul Haan
Paul Haan

Field Engineer

Waar jouw expertise bijdraagt aan een veiligere wereld

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Jouw ontwikkeling, onze toekomst

Wij waarderen jouw ontwikkeling net zo hoog als onze zakelijke doelen. Door te investeren in jouw groei met trainingen en carrièremogelijkheden, zorgen we samen voor vooruitgang in een wereld waar technologie en veiligheid hand in hand gaan.

Draag bij aan onze missie

Ben je klaar om een essentiële bijdrage te leveren aan een wereld waar veiligheid voorop staat? Ontdek de carrièremogelijkheden bij Securitas Technology en word een sleutelspeler in het vormgeven van een veiligere toekomst.

Neem contact op met een van onze recruiters