Overslaan naar content

Sales Engineer

 • Dordrecht, Zuid-Holland
Sales

Functieomschrijving

Wat ga jij doen?

Word jij blij van het ontwerpen van high end securityoplossingen? En wil jij graag het verschil maken voor de klant? Dan kun je bij ons, Securitas Technology, aan de slag als sales engineer.


Als sales engineer ga jij het salesengineering team versterken met jouw technische kennis van video-, toegangscontrole-, en inbraakbeveiligingssystemen waarbij jullie onderling kennis uitwisselen en elkaar als team versterken. Je rapporteert aan de manager Salesengineering die in overleg met jou niet alleen werkzaamheden bespreekt en evalueert, maar jou ook begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling en eventuele specialisatie binnen een productgroep of eventuele doorgroeimogelijkheden bespreekt.


De aanvragen van de klanten komen via één van onze accountmanagers bij jou binnen. De accountmanager haalt de behoefte op bij onze klanten en vraagt jou om dit verder uit te werken op zowel technisch als financieel vlak. Uitgangspunt voor de uitwerking is een, samen met de accountmanager opgesteld, blokschema. Aan de hand van het blokschema en de financieel passende oplossing schrijf je een algemene omschrijving van het systeem afgesteld op de wensen en behoeftes van de klant.


Bij het akkoord van de klant draag je het dossier over aan de verantwoordelijke projectleider en/of zijn werkvoorbereider. Het zal ook voorkomen dat je samen met de accountmanager of zelfstandig een projectlocatie gaat bezoeken om een beter beeld te krijgen van wat er aangeboden moet gaan worden.


“Door onze technische kennis en ervaringen is de klant overtuigt dat ze bij ons in goede handen zijn en daarom valt de keuze op onze voorstellen” Aldus één van jouw collega salesengineers.


Jouw passie, onze technologie: samen voor een veiligere wereld.  

Bij Securitas Technology staan we achter de missie van een veilige wereld, en dit is een missie waar onze collega's trots op zijn. Wij omarmen uitdagingen en werken met toonaangevende klanten, waardoor ons werk altijd in beweging is en een voortdurende bron van leren en groeien vormt. Hier komt jouw kennis volledig tot zijn recht.   

Securitas Technology werkt met slimme technologieën, zoals slimme camera’s, sensoren, drones en naadloze dataverbindingen die dreigingen in real-time opspeuren. Dagelijks zul jij bezig zijn om de beste beveiligingsoplossingen neer te zetten met deze technieken.   


Wat bieden wij? 

Werken bij Securitas Technology betekent dat jij onderdeel wordt van een hecht team waar jouw kennis tot zijn recht komt en zal door ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou het volgende: 

 • Een salaris passend bij jouw ervaringen 
 • De tofste projecten en klanten waar wij de innovatiefste producten installeren
 • Ben jij nog niet klaar met leren? Dan helpen wij jou graag daarbij d.m.v. cursussen en programma’s om nu en in de toekomst vol vertrouwen er tegenaan te kunnen gaan
 • Pensioenregeling volgens CAO-metaal en techniek (66% werkgever – 33% werknemer) 
 • Een jaarcontract met de bedoeling deze om te zetten naar een vast dienstverband 
 • Auto, telefoon, laptop en iPad van de zaak. 
 • Een hecht team waar jij vooral jezelf kan zijn en jouw potentie zich kan uiten

Securitas Technology match 

Heb jij een passie voor een veiligere wereld en gemotiveerd om jouw talent hiervoor in te zetten? Dan hebben wij op persoonlijk vlak al een match.  

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij in het bezit bent van: 

 • Ervaring in de beveiligingstechniek, dit mag ook als hoofdmonteur zijn als jij je verder wil ontwikkelen
 • Een proactieve houding waarin je vooruit kan denken maar ook rustig kan blijven als het druk is en er dingen tussendoor komen. Jij kan het overzicht bewaren en het project tot een goed einde brengen.
 • Ervaring met beveiligingssystemen. Denk daarbij aan Axis, Bosch, Hanwha, Genetec en Milestone. Toegangscontrole met Nedap, Assa Abloy of Genetec en inbraakdetectie met Aritech, Galaxy of Vanderbilt panelen. Daarnaast is kennis van security managementsystemen een pré.

Vereisten

Meer informatie nodig?

Deze functie biedt een unieke kans om betrokken te zijn bij het creëren van veilige omgevingen en bij te dragen aan de veiligheid van onze klanten. Ben jij klaar om je technische vaardigheden te benutten en je expertise verder te ontwikkelen? Sluit aan bij Securitas Technology en maak het verschil!

Voor functie-inhoudelijke informatie en/of solliciteren kun je contact opnemen met Lars Conijn, Corporate Recruiter via whatsapp of email. Hij zal je graag wat meer over de functie vertellen en hoe het is om je loopbaan te starten bij Securitas Technology. Je kunt ook direct reageren via bovenstaande 'solliciteerknop'.

Bij aanname wordt er altijd een screening uitgevoerd.
Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

 • Dordrecht, Zuid-Holland
Sales

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Dordrecht, Zuid-Holland
Sales

Het sollicitatieproces

Kennismaking met recruiter

De recruiter neemt telefonisch contact met jou op om kennis te maken.

1e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met de leidinggevende.

Online assessment

Een online assessment van ongeveer een uur om te testen op persoonlijkheid en cognitie.

2e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het tweede gesprek maak je kennis met een directe collega.

Aanbod

Als we beide een match zien komen wij met een arbeidsvoorwaardenvoorstel.