Overslaan naar content

Project Engineer Beveiligingstechniek

 • Amersfoort, Utrecht
Staff

Functieomschrijving

Wat ga jij doen?


Wil jij als Project Engineer bij Securitas Technology ook van de wereld een veiligere plek maken? Elke dag zet je je in om met de meest innovatieve technieken de beste beveiligingsoplossingen te implementeren bij onze klanten. Je gaat samen met onze projectleider op pad naar de tofste projecten in de regio, denk hierbij aan onder andere voetbalstadions, projecten in de haven van Rotterdam, grote kantoorcomplexen en omliggende gemeentes.

Onze projecten bestaan uit geavanceerde technologieën – zoals slimme camera’s sensoren en naadloze dataverbindingen - inzetten om dreigingen real-time te identificeren en te neutraliseren. Als Project Engineer maak je onderdeel uit van een goed op elkaar ingespeeld projectteam van 7 á 8 personen. Jij bent de rechterhand van de projectleider en verantwoordelijk voor het uitvoerende deel van het project. Ons team is als een warm bad waar samenwerken, betrokkenheid en vertrouwen de basis vormen. We bouwen op elkaar en vieren onze successen gezamenlijk.

Jij zorgt voor de inkoop van de materialen, inplannen van de field engineers op de projecten en het bewaken van de tijdsplanning. Jij kunt tijdig signaleren als dingen anders lopen dan gepland en hierop kun je dan actie ondernemen en bijsturen. Daarnaast werken wij regelmatig met onderaannemers samen, waarbij jij voor de inhoudelijk afstemming zorgt met deze partijen. Je actualiseert tekeningen, maakt gedetailleerde blokschema’s, een opleverchecklist en draagt vervolgens het project over naar onze serviceafdeling.

Vereisten

Wat bieden wij?

Werken bij Securitas Technology betekent dat jij onderdeel wordt van een hecht team waar jouw kennis tot zijn recht komt en zal door ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou: 

 • Een salaris passend bij jouw ervaringen,
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken,
 • Securitas Technology biedt jou als techneut de kans om een verdiepingsslag te maken in jouw werkzaamheden,
 • De tofste projecten en klanten waar wij de innovatiefste producten installeren,
 • Ben jij nog niet klaar met leren? Dan helpen wij jou graag daarbij d.m.v. cursussen en programma’s om nu en in de toekomst vol vertrouwen er tegenaan te kunnen gaan,
 • Pensioenregeling volgens CAO-metaal en techniek (66% werkgever – 33% werknemer), 
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen, zodat je voldoende tijd over houdt om prive leuke dingen te doen,
 • Een jaarcontract met de bedoeling deze om te zetten naar een vast dienstverband, 
 • Een telefoon, laptop, iPad en een auto van de zaak,
 • Een hecht team waar jij vooral jezelf kan zijn en waar je kunt groeien in je vak.

Securitas Technology match

Heb jij een passie voor een veiligere wereld en gemotiveerd om jouw talent hiervoor in te zetten? Dan hebben wij op persoonlijk vlak al een match. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:  

 • Ervaring hebt in de beveiligingstechniek, dit mag ook als hoofdmonteur zijn als jij je verder wil ontwikkelen
 • Over een proactieve houding beschikt waardoor je vooruit kan denken maar ook rustig kan blijven als het druk is en er dingen tussendoor komen. Jij kan het overzicht bewaren en het project tot een goed einde brengen.
 • Een gezonde dosis creativiteit meeneemt; jij kan met jouw creativiteit meedenken in het oplossen van uitdagingen waar de monteurs tegenaan lopen.

Meer informatie nodig?

Voor functie-inhoudelijke informatie en/of solliciteren kun je contact opnemen met Dave Vervoord, Corporate Recruiter via whatsapp of e-mail. Hij zal je graag wat meer over de functie vertellen en hoe het is om je loopbaan te starten bij Securitas Technology. 


Bij aanname wordt er altijd een screening uitgevoerd.Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

 • Amersfoort, Utrecht
Staff

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Amersfoort, Utrecht
Staff

Het sollicitatieproces

Kennismaking met recruiter

De recruiter neemt telefonisch contact met jou op om kennis te maken.

1e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met de leidinggevende.

Online assessment

Een online assessment van ongeveer een uur om te testen op persoonlijkheid en cognitie.

2e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het tweede gesprek maak je kennis met een directe collega.

Aanbod

Als we beide een match zien komen wij met een arbeidsvoorwaardenvoorstel.