Overslaan naar content

MKB Beveiligingsmonteur

 • Rijswijk, Zuid-Holland
MKB monteurs

Functieomschrijving

Wat ga jij doen?

Stap jij ’s ochtends met een glimlach op uit je bed en ben je klaar om je enthousiasme en passie voor techniek in te zetten bij onze MKB-klanten? Securitas Technology verwelkomt jou dan graag als onze nieuwe MKB-monteur.


Als MKB-monteur bij Securitas Technology kom je in aanmerkingen met alle facetten van beveiligingsinstallatietechnieken. Jij zal verantwoordelijk zijn voor het installeren van onze beveiligingsproducten, het periodiek onderhouden en het verlenen van service aan onze klanten wanneer er problemen zijn.


Je werkzaamheden zullen hoofdzakelijk in jouw regio plaatsvinden, waarbij jij veel terugkerende klanten in je portfolio zult hebben, jij weet het koffieapparaat iedere keer weer vanzelf te vinden. Deze klanten kunnen sterk variëren; van de bakker op de hoek die een beveiligingscamera heeft besteld tot aan een kantoorpand waar jij ervoor gaat zorgen dat 20-30 medewerkers veilig hun werk kunnen uitvoeren. Met jouw enthousiasme zorg je ervoor dat de klanten zo fijn en zo snel geholpen worden. Klanten producten verkopen is 1, maar jij zorgt ervoor dat klanten ook bij ons blijven!


Binnen Securitas Technology liggen er geweldige kansen voor nieuwe MKB-Monteurs. Ben jij een monteur die al ervaring heeft in de installatietechniek, en misschien zelfs wel in de beveiliging? Of ben jij erg handig met klussen en zou je graag je enthousiasme voor techniek willen omzetten naar ervaring in de techniek? Voor beide profielen hebben wij fantastische uitdagingen om het maximale uit je werkplezier te halen.


Kortom, als je klaar bent om je passie voor techniek in te zetten in een uitdagende werkomgeving waar er voldoende ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling, dan is Securitas Technology de plek voor jou.


Jouw passie, onze technologie: samen voor een veiligere wereld.

Bij Securitas Technology staan we achter de missie van een veilige wereld, en dit is een missie waar onze collega's trots op zijn. Wij omarmen uitdagingen en werken met toonaangevende klanten, waardoor ons werk altijd in beweging is en een voortdurende bron van leren en groeien vormt. Hier komt jouw kennis volledig tot zijn recht.

Securitas Technology werkt met slimme technologieën, zoals slimme camera’s, sensoren en naadloze dataverbindingen die dreigingen in real-time opspeuren. Dagelijks zul jij bezig zijn om de beste beveiligingsoplossingen neer te zetten met deze technieken.


Wat bieden wij?

Werken bij Securitas Technology betekent dat jij onderdeel wordt van een hecht team waar jouw kennis tot zijn recht komt en zal door ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Een salaris passend bij jouw ervaringen
 • Securitas Technology biedt jou als techneut de kans om een verdiepingsslag te maken in jouw werkzaamheden
 • De tofste projecten en klanten waar wij de innovatiefste producten installeren
 • Ben jij nog niet klaar met leren? Dan helpen wij jou graag daarbij d.m.v. cursussen en programma’s om nu en in de toekomst vol vertrouwen er tegenaan te kunnen gaan
 • Pensioenregeling volgens CAO-metaal en techniek (66% werkgever – 33% werknemer)
 • Een jaarcontract met de bedoeling deze om te zetten naar een vast dienstverband
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak.


Securitas Technology match

Heb jij een passie voor een veiligere wereld en gemotiveerd om jouw talent hiervoor in te zetten? Dan hebben wij op persoonlijk vlak al een match.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij in het bezit bent van:

 • Handigheid met technische vaardigheden, bij voorkeur ervaring in de installatietechniek
 • Bereidheid om verder te leren. We geven jou de mogelijkheid om door te groeien naar een ander niveau als monteur zijnde
 • Sociale en klantgerichte instelling; jij bent het gezicht van Securitas Technology naar de klant toe
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; jij komt onder het team in Amersfoort te hangen, maar hier zal je eens per 4-6 weken verwacht worden. In de tussentijd moet jij ervoor zorgen dat alles in jouw eigen regio op rolletjes loopt.

Vereisten

Meer informatie nodig?

Voor functie-inhoudelijke informatie en/of solliciteren kun je contact opnemen met Lars Conijn, Corporate Recruiter via whatsapp of email. Hij zal je graag wat meer over de functie vertellen en hoe het is om je loopbaan te starten bij Securitas Technology. Je kunt ook direct reageren via bovenstaande 'solliciteerknop'.

Bij aanname wordt er altijd een screening uitgevoerd.
Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

 • Rijswijk, Zuid-Holland
MKB monteurs

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Rijswijk, Zuid-Holland
MKB monteurs

Het sollicitatieproces

Kennismaking met recruiter

De recruiter neemt telefonisch contact met jou op om kennis te maken.

1e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met de leidinggevende.

Online assessment

Een online assessment van ongeveer een uur om te testen op persoonlijkheid en cognitie.

2e gesprek op 1 van onze kantoren

Tijdens het tweede gesprek maak je kennis met een directe collega.

Aanbod

Als we beide een match zien komen wij met een arbeidsvoorwaardenvoorstel.